Neseme skvělé zprávy! Nejenom že pro vás prvního ledna budeme otevření od jedenácti do jedenácti, zároveň pro vás chystáme skvělé novoroční menu, na které si už nyní můžete vytvořit rezervaci. Nebude chybět napravovací česnečka, čočka, aby se vám v roce 2024 dařilo po všech stránkách, ani pořádné kusy masa.

Už máte plány na úplný začátek následujícího roku? U nás na Kraví hoře máme jasno. Jelikož jak na novej, tak po celej, rozhodli jsme se vám nachystat nabombené menu a rozmazlovat si vás hned ze startu roku. Ať už plánujete poklidného, nebo divokého Silvestra, následující den vám takový pořádný oběd u nás rozhodně bodne.

Začít u nás můžete skvělou napravovací Česnekovou polévkou, kterou pro vás připravíme ze silného, dlouho taženého hovězího vývaru. Kromě fialové odrůdy brambor brunoise a chedarových krutonů v ní najdete ještě luxusní slaninové knedlíčky.

Z hlavních chodů můžete vybírat ze dvou variant, do obou jsme vám zakomponovali tradiční novoroční čočku, aby se vám korunky kutálely do, a ne z peněženek. Nečekejte ovšem stokrát dokola čočku na kyselo. Jako první variantu vám budeme připravovat Černou čočku beluga na proseccu s italskou klobásou salsiccia, pečenými křepelčími vejci, křupavou cibulkou a okurkami cornichons. Druhým hlavním chodem je Uruguayský Wagyu Rib Eye steak. Plemeno Wagyu bylo původně chováno v japonském Kobé a jeho maso se vyznačuje největším tukovým mramorováním, výraznou chutí a aktuálně je nejoceňovanějším masem světa. My vám k němu připravíme ragú z červené čočky, dýni hokaidó na rozmarýnu a sázené vejce s bílým pepřem.

Pokud přijdete ve dvou, vřele vám doporučujeme zvolit naši speciální novoroční cestu kolem světa. Stihnete ji za pár hodinek, nemusíte řešit pas a pokud úplně neholdujete angličtině nevadí! S naší cestou kolem světa můžete ochutnat 5 mas z různých koutů země. K těm vám připravíme hranolky, žampiony na bílém víně a česneku, grilovanou zeleninu a mix 3 omáček – pepřovou na brandy, smetanovou hříbkovou a gorgonzolovou.

K jídlu si samozřejmě můžete vybrat i skvělá vína a pokud si nebudete vědět rady, které se hodí právě k vašemu zvolenému jídlu, nebojte se zeptat naší obsluhy, která vám mile ráda poradí. Neváhejte si vytvořit rezervaci na našem webu, na telefonu +420 778 545 778, nebo přímo v naší restauraci. Budeme se na vás těšit a prozatím vám přejeme krásné Vánoce a příjemně prožitého Silvestra.

POLÉVKA

  • Česneková polévka
    ze silného hovězího vývaru, slaninové knedlíčky, fialové brambory brunoise, cheddarové krutony 110 Kč


HLAVNÍ CHOD

  • Černá čočka beluga na proseccu,
    klobáska salsiccia, pečená křepelčí vejce, křupavá cibulka, okurky cornichons 235 Kč


  • Uruguayský Wagyu Rib Eye steak,
    ragú z červené čočky, dýně hokaidó na rozmarýnu, sázené vejce s bílým pepřem 795 Kč


Cesta kolem světa na Nový Rok

  • Degustace mas z 5 koutů světa (pro 2 osoby):
    100 g  USDA Prime Beef svíčková
    100 g  Czech Farm svíčková
    100 g  Uruguay svíčková
    100 g  Argentina Rib Eye Steak
    100 g  Japan Wagyu Rib Eye
    Mix příloh: hranolky, žampiony na bílém víně a česneku, grilovaná zelenina
    Mix omáček: pepřová na brandy, smetanová hříbková, gorgonzolová 2590 Kč


TIP: Nechte si u naší obsluhy doporučit vhodné víno k Vašemu výběru

Rezervace stolu

Rezervaci můžete provést vyplněním formuláře nebo telefonicky na +420 778 545 778.

Rezervační formulář