I letos vás zveme na jedinečný gastronomický zážitek, který jsme s pečlivostí a vášní vytvořili právě na Valentýna.

Jako Amuse bouche jsme pro vás přichystali Mandlovou kroketu s Uruguay svíčkovou, mizunou a ponzu. Následně vás budeme hýčkat předkrmem, Carpacciem z lososa s fritovanými lilky a bazalkou, hovězí svíčkovou s malinovým balsamicem a křupavým pečivem.

Pro potěšení širšího okruhu gurmánů jsme pro vás připravili výběr z dvou hlavních chodů. Pro milovníky masa máme Filet mignon steak s grilovaným bílým chřestem, květákem romanesco a omáčkou barolo. Pečeného mořského vlka plněného krevetami s grilovanou středomořskou zeleninou a bazalkovým salmoriglio pro ty, co preferují lehčí pochoutky.

Sladká tečka na závěr našeho menu představuje Ganache z bílé čokolády s jahodovým korpusem, žloutkovou oplatkou a osvěžujícím dračím ovocem.

Celé menu jsme snoubili s vynikající víny od Korek Wines, zahrnující převážně italské, ale i německé a české vína, jako jsou Sauvignon Blanc, Negroamaro IGP Salento a Chardonnay GR NO. 6.

I tentokrát doporučujeme rezervovat stůl telefonicky na +420 778 545 778 nebo online.

Přejeme vám nádherný Valentýn a těšíme se na vaši návštěvu.

Romantický Valentýn v Monte BúRomantický Valentýn v Monte BúRomantický Valentýn v Monte BúRomantický Valentýn v Monte BúRomantický Valentýn v Monte Bú

Welcome Drink

  • Prosecco Rosé DOC
    BiancaVigna, Veneto, Itálie, Brut0,1 l

Amuse Bouche

  • Mandlová kroketa, Uruguay svíčková, mizuna, ponzu

  • Vinné párování
    Chardonnay GR NO. 6
    Piálek & Jäger, Nový Šaldorf, Česká republika, 2016 0,05 l

Předkrm

  • Carpaccio
    Losos s fritovaným lilkem a bazalkou, hovězí svíčková s malinovým balsamicem, křupavé pečivo s červenou řepou

  • Vinné párování
    Vernaccia di San Gimignano DOCG
    Vincenzo Cesani, Toskánsko, Itálie, 2020 0,05 l

Hlavní chod maso

  • Filet mignon steak
    Bílý chřest na grilu, květák romanesco, omáčka barolo

  • Vinné párování
    Negroamaro IGP Salento
    Vigneti Calitro, Puglia, Itálie, 2017 0,05 l

Hlavní chod ryba

  • Pečený celý mořský vlk
    Plněný krevetami, grilovaná středomořská zelenina, bazalkové salmoriglio, domácí focaccia s cherry rajčátky

  • Vinné párování
    Emily Chardonnay Frizzante
    IGT Verona, Musella, Veneto, Itálie, 2018 0,05 l

Dezert

  • Ganache z bílé čokolády
    Jahodový korpus, žloutková oplatka, dračí ovoce

  • Vinné párování
    Sweety (Sauvignon Blanc)
    Edelsüß, Weingut Julius, Rheinhessen, Německo, 2018 0,05 l

Celé menu

  • Cena za menu s masem1090 Kč

  • Cena za menu s rybou1190 Kč

  • Cena vinného párování550 Kč

Rezervace stolu

Rezervaci můžete provést vyplněním formuláře nebo telefonicky na +420 778 545 778.

Rezervační formulář