VÝBĚR DODAVATELŮ

Pečlivě pro vás vybíráme to nejkvalitnější maso
z námi navštívených farem a to nejlepší ze zahraničních chovů.

VÝBĚR DODAVATELŮ

Pečlivě pro vás vybíráme to nejkvalitnější maso
z námi navštívených farem a to nejlepší ze zahraničních chovů.

BBQ RECEPTY

Grilujte u vás doma jako chef. Maso si připravte podle receptu šéfkuchaře Monte Bú Jiřího Ampapy.

ZRÁNÍ MASA

Zrajeme maso až 60 dní ve vlastní zrárně Monte Bú, čímž získává koncentrovanou chuť a vláčnou strukturu.

Steak

ZRÁNÍ MASA

Zrajeme maso až 60 dní ve vlastní zrárně Monte Bú, čímž získává koncentrovanou chuť a vláčnou strukturu.

BOURÁNÍ A BALENÍ

Maso sami bouráme, zrajeme a balíme do vakuového obalu,
aby byla zachována jeho čerstvost a autentická chuť.

BOURÁNÍ A BALENÍ

Maso sami bouráme, zrajeme a balíme do vakuového obalu,
aby byla zachována jeho čerstvost a autentická chuť.

BBQ RECEPTY

Grilujte u vás doma jako chef. Maso si připravte podle receptu šéfkuchaře Monte Bú Jiřího Ampapy.

NEJLEPŠÍ MASO PRO VAŠE GRILOVÁNÍ

Abyste se mohli těšit z co nejkvalitnějšího, vlastnoručně přichystaného kulinářského zážitku, nechte maso před grilováním odpočinout při pokojové teplotě. Stačí 20-30 minut, aby váš steak získal tu správnou měkkost a šťavnatost.

Než jej přesunete na rozpálený gril, zlehka ho potřete olejem. Po grilování doporučujeme nechat maso znovu 5–6 minut odpočinout. Na závěr okořeňte čerstvě mletým barevným pepřem a osolte. Sůl rovněž doporučujeme čerstvě drcenou.

Užijte si svou roli šéfkuchaře. Přejeme vám dobrou chuť.

Hovězí svíčková Argentina

Hovězí svíčková Argentina

Pochází z farem Jižní Ameriky, které nechávají dobytek volně pást na pastvinách. Díky tomu je maso velmi jemné, šťavnaté a nádherně sytě červené.

145 Kč / 100 g

Hovězí Club steak USDA

Je část masa s výrazným mramorováním, charakteristická svým tukovým očkem.

165 Kč / 100 g

Hovězí Club steak USDA
Hovězí T-bone steak USDA

Hovězí T-bone steak USDA

Pochází ze Severní Ameriky, kde je dobytek speciálně dokrmován kukuřicí, čímž maso získává krásně mramorovanou strukturu a měkkost.

175 Kč / 100 g

Hovězí Porterhouse USDA

Pochází ze Severní Ameriky. Dobytek je speciálně dokrmován kukuřicí, čímž maso získává krásně mramorovanou strukturu a měkkost. Na rozdíl od argentinského masa je světlejší, červené barvy, a rovněž se řadí mezi nejkvalitnější na světě.

175 Kč / 100 g

Hovězí Porterhouse USDA
Hovězí svíčková USDA

Hovězí svíčková USDA

Pochází ze Severní Ameriky. Dobytek je speciálně dokrmován kukuřicí, čímž maso získává krásně mramorovanou strukturu a měkkost.

220 Kč / 100 g

Hovězí T-bone steak CZ

Je část masa s kostí ve tvaru písmene T, jak nám napovídá i název. Skládá se z jedné strany z nízké roštěné, z druhé strany ze svíčkové, ze zadní části beder.

75 Kč / 100 g

Hovězí T-bone steak CZ
Hovězí Porterhouse CZ

Hovězí Porterhouse CZ

Je část masa s kostí ve tvaru písmene T. Skládá se z jedné strany z nízké roštěné, z druhé strany ze svíčkové. Tento kus masa je z přední části beder.

175 Kč / 100 g