Španělsko. To není jen flamenco, siesty a pláže. Ale také výborné jídlo! Proto jsme si pro vás od 15. ledna připravili speciální menu inspirované Španělskem, kterému dominují hovězí steaky Ibérico.
Díky speciální steakové degustaci ochutnáte hovězí vysokou roštěnou, nízkou roštěnou a svíčkovou pocházející z plemen Casina, Alistana a Sayaguesa, která se během svého života volně pasou na pastvinách v Castilla y Leon. 150 dní před porážkou je chovatelé dokrmují ječmenem, žitem, pšenicí, sójou a kukuřicí. Maso v naší zrárně zraje 21 dní, což Ibérico steakům dodává jejich typickou jemnost. Rozplynou se vám na jazyku!
Vychutnejte si Španělsko v Monte Bú i s předkrmem - grilovanými tygřími krevetami a lahodným dezertem Flan karamel.
Přijďte vyzkoušet to nejlepší ze Španělského království!
Začínáme ve středu 15. ledna.
Rezervace stolu
Rezervaci můžete provést vyplněním formuláře nebo telefonicky na +420 778 545 778.