Předkrmy
Polévky
Risotto a saláty
Speciality
Steaky
MAGIGRILL® NA OVOCNÉ DŘEVO
MagiGrill používají ty nejlepší restaurace a ti nejlepší kuchaři napříč USA. Svou vysokou teplotou přibližně 370 °C a vůní ovocného dřeva dodává gril masu jemné kouřové aroma, křehkost a šťavnatost.
CZECH FARM DRY-AGED BEEF
URUGUAY
ARGENTINE BEEF
IN-HOUSE DRY-AGING BOX
Restaurace Monte Bú byla první steakhouse v Brně s vlastní zrárnou masa. Maso necháváme uzrát pod přísnou kontrolou teploty a vlhkosti tzv. suchým nebo mokrým zráním, čímž získává koncentrovanou chuť a vláčnou strukturu.
USDA PRIME BEEF
JAPAN WAGYU
Cena masa je uváděna za 100 g před vložením na gril.
Nemáte-li zvláštní přání, grilujeme steaky dle nejvhodnějšího stupně propečení MEDIUM RARE.
Doporučujeme velikost minimálně 200 g.
STEAKOVÉ DEGUSTACE
Rádi pro vás připravíme rozžhavená kamínka s více druhy steaků. Je to ideální příležitost, pokud si přejete ochutnat hned několik druhů masa. Pro degustaci doporučujeme například 4 různé druhy mas po 100 g.