Zažijte jemnou chuť nejexkluzivnějších steaků na světě! Připravili jsme si pro vás degustaci originálních Wagyu Kobe steaků z Japonska a celé menu ve stylu země vycházejícího slunce. Dopřejte si to nejlepší v Monte Bú.
Steaky Wagyu Kobe jsou známé pro své nejvýraznější mramorování, jemnost a intenzivní chuť. Pochází z japonského Kobe, primárně z plemene Kuroge Wash, které je chováno v klidném prostředí malých farem. Výborné kvality svaloviny s vysokým podílem žádoucího vnitrosvalového tuku je dosaženo intenzivní fází výživy s krmnými dávkami s vysokým obsahem energie, kterými je skot krmen po dobu 300-600 dní.
Japonské menu začíná předkrmem, kterým je tataki z hovězí svíčkové s ponzu, sezamem, wasabi, chilli a koriandrem.
Hlavními chody jsou samozřejmě japonské steaky a tak díky této speciální degustaci ochutnáte steaky Wagyu Kobe Beef z hovězí svíčkové a nízké i vysoké roštěné v té nejvyšší kvalitě.
Naše kvalita dle oficiální stupnice BMS - mramorování masa:
- Kobe Beef Fillet - stupeň A5+ ze stupnice A1-A5, č. 12 ze stupnice 1-12
- Kobe Beef Striploin - stupeň A4 ze stupnice A1-A5, č. 7 ze stupnice 1-12
- Kobe Beef Rib Eye - stupeň A4 ze stupnice A1-A5, č. 7 ze stupnice 1-12
Využijte této příležitosti a dejte si i sladkou tečku na závěr, dezert Mochi (čtěte [mo-či]). Jedná se o tradiční japonský dezert, koláčky z rýžové pasty z lepkavé rýže, který má v Japonsku více než 500letou tradici. Připravíme jej pro vás s vanilkovou zmrzlinou, černým sezamem a kokosovou zmrzlinou s vanilkovým krémem, čerstvým kokosem a květy.
Rezervujte si místo na tuto jedinečnou degustaci včas! Takové maso jen tak někde neochutnáte.
Začínáme v pondělí 17. 2.
Rezervace stolu
Rezervaci můžete provést vyplněním formuláře nebo telefonicky na +420 778 545 778.