Že méně je někdy více? U degustačního meníčka to neplatí!
Naše menu potěší už jen tím, že celé můžete snoubit s naším vinným párováním od Korek Wines.
Chystáme pro vás Bylinkový tvaroh s focacciou a grissini jako Amuse bouche. Dále si pochutnáte na Sladko pikantním salátu, který obsahuje hovězí svíčkovou marinovanou v sladko pikantní marinádě, lotusový kořen, granátové jablko, miso pěnu, pečený lilek a mango. Následující chod vám pošimrá chuťové buňky, jsou to Mušle sv. Jakuba s hráškovo-limetkovým pyré, křupavým květákem, mangoldem, omáčkou beurre blanc s dvěma druhy kaviáru.
Mezi hlavními chody si můžete vybrat. Nabízíme Steak z hovězí svíčkové s restovanou jarní mrkví, svazkovou petrželí, divokou brokolicí, Foie Gras a lanýžovou Demi Glace nebo Mozaiku z lososa s okurkovou omáčkou, koprovým olejem, avokádovým pyré, marinovanými rajčaty, řasou nori a lichořeřišnicí.
Jako sladkou tečku na závěr si náš šéfkuchař Viktor Kalaš připravil Pomerančové suflé s vanilkou, teplou omáčkou ze slaného karamelu a Guinness zmrzlinou s vanilkou.
Pozor! Meníčko si u nás dáte pouze o víkendu 11. - 14. 2., tak neváhejte.
Rezervujte si u nás stůl na tel.: +420 778 545 778 nebo online.
Těšíme se na vás.
Amuse bouche
Bylinkový tvaroh, focaccia, grissini
BiancaVigna - Prosecco di Conegliano Valdobbiadene DOCG superiore millesimato Brut
Sladko pikantní salát
Hovězí svíčková marinovaná v sladkopikantní marinádě, lotusový kořen, granátové jablko, miso pěna, pečený lilek, mango
Alexander Gysler - Pinot Blanc de Noir brut
Mušle sv. Jakuba
Hráškovo-limetové pyré, křupavý květák, mangold, omáčka beurre blanc s dvěmi druhy kaviáru
Weingut Julius – Riesling Bermersheimer Hasenlauf
Mučenkový sorbet
Hovězí svíčková
Steak z hovězí svíčkové, restovaná jarní mrkev, svazková petržel, divoká brokolice, foie gras, lanýžová demi-glace
Masút da Rive - Pinot Nero "Maurus" DOC
NEBO
Mozaika z lososa
Mozaika z lososa, okurková omáčka, koprový olej, avokádové pyré, marinovaná rajčata, řasa nori, lichořeřišnice
Vincenzo Cesani – Sangiovese Rosato IGT
Pomerančové suflé
Pomerančové suflé s vanilkou, teplá omáčka ze slaného karamelu, guinness zmrzlina s vanilkou
Weingut Julius - Goldmuskateller Westhofener Rotenstein
Cena menu 949 Kč.
Vinné párování 400 Kč.
Rezervace stolu
Rezervaci můžete provést vyplněním formuláře nebo telefonicky na +420 778 545 778.