Že méně je někdy více? U degustačního meníčka to neplatí!

Naše menu potěší už jen tím, že celé můžete snoubit s naším vinným párováním od Korek Wines.

Chystáme pro vás Bylinkový tvaroh s focacciou a grissini jako Amuse bouche. Dále si pochutnáte na Sladko pikantním salátu, který obsahuje hovězí svíčkovou marinovanou v sladko pikantní marinádě, lotusový kořen, granátové jablko, miso pěnu, pečený lilek a mango. Následující chod vám pošimrá chuťové buňky, jsou to Mušle sv. Jakuba s hráškovo-limetkovým pyré, křupavým květákem, mangoldem, omáčkou beurre blanc s dvěma druhy kaviáru.

Mezi hlavními chody si můžete vybrat. Nabízíme Steak z hovězí svíčkové s restovanou jarní mrkví, svazkovou petrželí, divokou brokolicí, Foie Gras a lanýžovou Demi Glace nebo Mozaiku z lososa s okurkovou omáčkou, koprovým olejem, avokádovým pyré, marinovanými rajčaty, řasou nori a lichořeřišnicí.

Jako sladkou tečku na závěr si náš šéfkuchař Viktor Kalaš připravil Pomerančové suflé s vanilkou, teplou omáčkou ze slaného karamelu a Guinness zmrzlinou s vanilkou.

Pozor! Meníčko si u nás dáte pouze o víkendu 11. - 14. 2., tak neváhejte.

Rezervujte si u nás stůl na tel.: +420 778 545 778 nebo online.

Těšíme se na vás.

Valentýn v Monte Bú!Valentýn v Monte Bú!Valentýn v Monte Bú!Valentýn v Monte Bú!Valentýn v Monte Bú!

Amuse bouche

Bylinkový tvaroh, focaccia, grissini

BiancaVigna - Prosecco di Conegliano Valdobbiadene DOCG superiore millesimato Brut

Sladko pikantní salát

Hovězí svíčková marinovaná v sladkopikantní marinádě, lotusový kořen, granátové jablko, miso pěna, pečený lilek, mango

Alexander Gysler - Pinot Blanc de Noir brut

Mušle sv. Jakuba

Hráškovo-limetové pyré, křupavý květák, mangold, omáčka beurre blanc s dvěmi druhy kaviáru

Weingut Julius – Riesling Bermersheimer Hasenlauf

Mučenkový sorbet

Hovězí svíčková

Steak z hovězí svíčkové, restovaná jarní mrkev, svazková petržel, divoká brokolice, foie gras, lanýžová demi-glace

Masút da Rive - Pinot Nero "Maurus" DOC

NEBO

Mozaika z lososa

Mozaika z lososa, okurková omáčka, koprový olej, avokádové pyré, marinovaná rajčata, řasa nori, lichořeřišnice

Vincenzo Cesani – Sangiovese Rosato IGT

Pomerančové suflé

Pomerančové suflé s vanilkou, teplá omáčka ze slaného karamelu, guinness zmrzlina s vanilkou

Weingut Julius - Goldmuskateller Westhofener Rotenstein


Cena menu 949 Kč.

Vinné párování 400 Kč.

Rezervace stolu

Rezervaci můžete provést vyplněním formuláře nebo telefonicky na +420 778 545 778.

Rezervační formulář