Porovnejte si Filet steaky z různých zemí! Poznáte rozdíl v chuti?
Letos jsme se rozhodli jinak a uspořádali jsme pro vás steakovou degustaci, kterou jste u nás ještě nezkoušeli.
Vybírejte ze dvou druhů Carpaccii. První máme z hovězí svíčkové z USDA se žloutkovým pyré s wasabi, salátem býčí krví, kapary, křepelčím vejcem a sladkým chilli. Druhé carpaccio jsme připravili z hovězí svíčkové z Kanady se zeleným pepřem, polosušenými rajčaty, prachem z bazalky, peccorino pěnou a mizunou.
U steaků jsme připravili dvě varianty. První je porovnávání filet steaku z USDA a Argentiny. K nim podáváme restovanou jarní cibulku, baby cuketu, svazkovou petržel a rozmarýnovou Demi Glace.
Druhou variantou je porovnávání filet steaku z Kanady versus Argentiny. K nim podáváme grenaille s konfitovaným česnekem, zauzenou zakysanou smetanou s limetkou, koriandrem, restovanými houbami, edamame a hoisin.
Tak co? Už víte, který souboj steaků zkusíte?
Rezervujte si u nás stůl na tel.: +420 778 545 778 nebo online.
Těšíme se na vás.
Carpaccio
Carpaccio USDA
USDA Hovězí svíčková, žloutkové pyré s wasabi, salát býčí krev, kapary, křepelčí vejce, sladké chilli 295 KčCarpaccio CAN
CAN Hovězí svíčková se zeleným pepřem, polo sušená rajčata, prach z bazalky, peccorino pěna, mizuna 275 Kč
Steaková degustace
USDA vs ARG
USDA Filet 100g, ARG filet 100g, Restovaná jarní mrkev, baby cuketa, svazková petržel, rozmarýnová demi-glace 699 KčCAN vs ARG
CAN Filet 100g, ARG Filet 100g, grenaille s konfitovaným česnekem, zauzená zakysaná smetana s limetkou, koriandr, restované houby, edamame, hoisin 699 Kč
Rezervace stolu
Rezervaci můžete provést vyplněním formuláře nebo telefonicky na +420 778 545 778.