Přijďte k nám ochutnat jaro
Využili jsme čerstvých a sezonních surovin, které jarní čas nabízí, a vytvořili z nich několik speciálních chodů. Medvědí česnek, jarní cibulka, čerstvá pažitka nebo první jarní zelenina. To vše jsme zakomponovali do naší speciální jarní nabídky.
Zelená je dobrá. S degustací můžete začít kopřivovou polévkou s bylinkovou sušenkou, kerblíkem a jarní cibulkou a předkrmem ve formě domácích ravioli plněných medvědím česnekem, ricottou a parmskou šunkou na máslové omáčce z mladých kopřiv a ořechy.
Hlavní chody máme dva. Prvním z nich je Supreme z kukuřičného kuřátka, pálený pórek, česká kačenka, hráškové pyré, citron, šalvěj. Nešlápnete vedle ani s Rolovaným králičím hřbetem a šafránovou kaší, marinovanou melounovou ředkví, artyčokem, grilovanou jarní cibulkou a mrkví , to vše polité králičím jusem.
Čím vše ideálně zakončit? Zkuste Rebarborovou panna cottu s lísko-oříškovým mousse a jahodami.
Věříme, že si určitě vyberete.
Přejeme dobrou chuť.
Rezervujte si u nás stůl na tel.: +420 778 545 778 nebo online.
Těšíme se na vás.
Polévka:
Kopřivová polévka,
bylinková sušenka, kerblík, jarní cibulka 99 Kč
Předkrm:
Domácí ravioli plněné medvědím česnekem,
ricottou a parmskou šunkou, máslová omáčka z mladých kopřiv, ořechy 229 Kč
Hlavní chod:
Supreme z kukuřičného kuřátka,
pálený pórek, česká kačenka, hráškové pyré, citron, šalvěj 377 KčRolovaný králičí hřbet,
šafránová kaše, marinovaná melounová ředkev, artyčok, grilovaná jarní cibulka a mrkev, králičí jus 395 Kč
Dezert:
Rebarborová panna cotta,
marinovaná rebarbora, lísko oříškový mousse, jahody 168 Kč
Rezervace stolu
Rezervaci můžete provést vyplněním formuláře nebo telefonicky na +420 778 545 778.