Užijte si tolik oblíbenou zvěřinu v Monte Bú.
Nastartujte první dny v tomto roce poctivou kuchyní plné zvěřiny. Letos jsme si pro vás připravili úžasná jídla.
Jako předkrm jsme připravili Jelení tataki s brusinkami a jalovcem, dalším chodem je Bažantí vývar s vaječnou sedlinou, zeleninou julienne a masem z bažanta.
Z hlavních chodů můžete vybírat hned z několika možností.
Pokud byste si dali něco tradičního, připravili jsme Řízek z divočáka v česnekové marinádě s loupanými grenaille brambůrkami s pažitkou, jako další chod pro vás máme Srnčí steak s demi glace s jalovcem a šípky, bramborovou kroketou, černým kořenem a citronovou trávou.
Nechybí ani tradiční Kančí guláš s feferonkou a domácím karlovarským knedlíkem nebo Bažantí prsíčka ve slanině s konfitovanými bramborami s cibulí, mladým špenátem a demi glace.
Jako třešinku na konec doporučujeme jeden z našich dezertů, které najdete v jídelním lístku.
Rezervujte si u nás stůl na tel.: +420 778 545 778 nebo online.
Přejeme dobrou chuť a těšíme se na vás.
Předkrm:
Jelení tataki
brusinky, jalovec, pečivo 225 Kč
Polévka:
Bažantí vývar
vaječná sedlina, zelenina julienne, maso z bažanta 95 Kč
Hlavní chody:
Řízek z divočáka
v česnekové marinádě, loupané grenaille s pažitkou 245 KčSrnčí steak
demi glace s jalovcem a šípky, bramborová kroketa, černý kořen, citronová tráva 390 KčKančí guláš
s feferonkou, domácí karlovarský knedlík 265 KčBažantí prsíčka
ve slanině, konfitované brambory s cibulí, mladý špenát, demi glace 295 Kč
Rezervace stolu
Rezervaci můžete provést vyplněním formuláře nebo telefonicky na +420 778 545 778.