Ani letos u nás nemůžeme vynechat jeden z nejromantičtějších večerů v roce. Připravili jsme pro vás krásné degustační menu, které ukojí i ty nejnáročnější.
Pochutnejte si se svou drahou polovičkou na degustačním menu v Monte Bú. Co jsme si pro vás připravili?
Jako welcome drink pro vás připravíme jedno z nejoblíbenějších prosecc u nás Prosecco Frizzante DOC z vinařství Bianca Vigna.
Na úvod nemůže chybět pozornost šéfkuchaře Amuse Bouche a to Bažantí terinka s višní a piniovým oříškem.
Carpaccio z hovězí svíčkové se sýrem Germain Chablis, fíky a křupavé pečivo bude vaším dalším chodem jako předkrm.
Následně vás bude čekat hlavní chod. Vybírat můžete ze dvou možností. My doporučujeme ochutnat našeho Humra flambovaného na brandy s máslem, linguine di Gragnano, barevnými cherry rajčaty a petrželovým tuile. Pokud máte chuť na steak, naším druhým hlavním chodem je Filet Mignon se šunkou Jamón Serrano, bernskou omáčkou a divokou zeleninou.
Sladkou tečkou na závěr našeho valentýnského meny je Vanilkové crème brûlée s kardamonem, ostružinou, malinou a sušenou jahodou.
Celé menu jsme snoubili s víny ve spolupráci s KOREK Wines. Budete tak moci ochutnat například skvělé Altrovino, Chardonnay Maurus, Gavi del Comune di Gavi a další.
Toto menu u nás podáváme pouze 14. a 15. 2., proto neváhejte a včas si rezervujte stůl na tel.: +420 778 545 778 nebo online.
Přejeme dobrou chuť a těšíme se na vás.
Welcome drink
0,1 dl Prosecco Frizzante, Bianca Vigna
Bažantí terinka,
višeň, piniový oříšek0,5 dl Barbera d’Asti – Agricolae, Piemonte, 2021
Carpaccio z hovězí svíčkové,
sýr Germain Chablis, fíky, křupavé pečivo0,5 dl Riesling „Klangwerk“, Weinheimer Hölle, 2020
Filet Mignon steak,
šunka Jamón serrano, bernská omáčka, divoká zelenina0,5 dl Altrovino, Costa Toscana, IGP, 2019
½ Humr flambovaný na brandy,
máslo, linguine di Gragnano, barevná cherry rajčata, petrželový tuile0,5 dl Chardonnay Maurus, Isonzo del Friuli, 2018
Vanilkové crème brûlée,
kardamon, ostružina, malina, sušená jahoda0,5 dl Gavi del Comune di Gavi, Carlo, DOCG, 2021
Menu s Filet Mignon: 949,-
Menu s humrem: 1199,-
Vinné párování: 499,-
Amuse bouche
Předkrm
Hlavní chod
nebo
Dezert
Cena
Rezervace stolu
Rezervaci můžete provést vyplněním formuláře nebo telefonicky na +420 778 545 778.