Milovníci masa, pozor! Přicházejí týdny unikátních steaků, a to znamená jediné – prémiové maso, které si zamilujete hned po prvním soustu. Tentokrát jsme pro vás vybrali jedinečné steaky ze čtyř světových kontinentů, od Argentiny přes Austrálii až po ryze naši domovinu. Vše jsme doplnili o speciální omáčky i přílohy.

Argentina: Maminha

Argentinský sous-vide Tri Tip steak je něco, co prostě musíte ochutnat. Maso pochází z dolní části hovězího plece, má výrazné mramorování a je velmi šťavnaté. Díky metodě sous-vide, kdy se maso vaří při nízké teplotě ve vakuu, zůstává dokonale šťavnaté a křehké. Každé sousto je jako cesta do argentinských pamp, kde se rodí to nejkvalitnější hovězí.

Austrálie: Wagyu Ribeye

Pokud hledáte vrchol chuťové dokonalosti, pak je to právě roštěnec z australského Wagyu. Toto maso je proslulé svým intenzivním mramorováním, které zajišťuje neuvěřitelnou jemnost a bohatou chuť. Každé sousto se doslova rozplývá na jazyku. Wagyu Ribeye je maso, které si zaslouží pozornost a respekt, který mu v Monte Bú rozhodně dopřáváme – a vy si dopřejete dokonalý steak.

Afrika: Striploin Zebra

Pro ty, kteří rádi objevují nové chutě, jsme připravili marinovaný steak z africké zebry. Ten vás překvapí jemnou strukturou a lehce nasládlou chutí, která je typická například pro zvěřinu. Naše speciální marináda dodává masu hloubku a rafinované chutě, které k sobě dokonale pasují. Zebra je zkrátka zážitek, který vás přenese až do srdce Afriky.

Evropa: Czech Farm Veal Fillet

A pro milovníky poctivého českého masa tu máme telecí svíčkovou z bio chovu Charolais. Toto maso je synonymem jemnosti a přímočarosti chuti. Telecí svíčková je dokonale křehká a šťavnatá, s jemnou máslovou texturou, která potěší i ty nejnáročnější gurmány. A navíc podpoříte lokální farmáře a udržitelné zemědělství.

Jako přílohy jsme pro vás připravili oblíbené houby portobello na másle a kmínu s neapolskou pancettou a americké brambory s uzenou paprikou a cheddarem – klasika, která nikdy nezklame. K nim bude skvěle ladit krémová omáčka s kousky černého lanýže a kapkou Lillet Blanc nebo ostřejší omáčka z remešské hořčice s vinaigrette z Champagne.

I tentokrát doporučujeme rezervovat stůl telefonicky na +420 778 545 778 nebo online.

Těšíme se na vás!

Steaky ze čtyř kontinentůSteaky ze čtyř kontinentůSteaky ze čtyř kontinentůSteaky ze čtyř kontinentůSteaky ze čtyř kontinentůSteaky ze čtyř kontinentůSteaky ze čtyř kontinentůSteaky ze čtyř kontinentůSteaky ze čtyř kontinentů

Hlavní chody

  • Argentina Maminha
    Argentinský sous-vide Tri Tip steak100 g /  280 Kč

  • Wagyu Ribeye
    Výsoký roštěnec z australského Wagyu100 g /  645 Kč

  • Striploin Zebra
    Marinovaný prémiový nízký roštěnec z africké zebry100 g /  490 Kč

  • Czech Farm Veal Fillet
    Telecí svíčková z českého bio chovu Charolais100 g /  395 Kč

Přílohy

  • Portobello & Pancetta
    Houby portobello na másle a kmínu s neapolskou pancettou150 g /  145 Kč

  • Potatoes & Cheddar
    Americké brambory s uzenou paprikou a cheddarem200 g /  145 Kč

Omáčky

  • Cream Truffle
    Krémová omáčka s kousky černého lanýže a kapkou Lillet Blanc0,1 l /  169 Kč

  • Devilish Dijon
    Pikantní omáčka z remešské hořčice s vinaigrette z Champagne0,1 l /  135 Kč

Rezervace stolu

Rezervaci můžete provést vyplněním formuláře nebo telefonicky na +420 778 545 778.

Rezervační formulář